Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

++Search This Blog++

Thursday, September 22

Tambahkan duit poket dengan Heartbeat...

ade xsesape yg nak tambahkan kewangan masing2??? 
btw, today sy nak ajar satu cara camne nk tambahkan dengan mudah dan senang,,, ;)

bukan susah pun..xperlu kena keluar ke... bayar ke apa.. just register  FREE je... hihihihi.. kalau korang nak juga cuba tekan banner ni kat bawah ni yer....



ok...dah ke belum??kalu sudah, now try follow step kat bawah ni plak yer...


1. Klik banner kat bawah ni plak ea...






2. Klik pada icon yang sy da bulatkan tu yer....



3. Klik pada CREATE ACCOUNT  and isi sume maklumat yg diperlukan yer..




4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account, klik Join HB!Affiliate plak.



6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan



7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada awak...
then klik continue k.

9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat

10. Klik GET A CODE 


11. Copy Code yang anda kehendaki


12. then paste code tadi ke blog anda & arrange la kat mane anda nk letak ;)


orait!!!done!!
jom sama2 cuba... hehehehe.. 
SELAMAT MENCUBA... 
(^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Top 10 Members