Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

++Search This Blog++

Sunday, July 7

2013 MENGUBAH HIDUPKU

ASSALAMUALAIKUM SEMUA BLOGGER..


Rasanye sgt2 lame dah xupdate blog ni...mmg da bersawang da ibarat rumah tiada penghuni..

ntah kenapa tetibe rasa mcm nk share cite je..hehehe..

alhamdulillah...rupa2nya tahun 2013 membawa seribu makna dlm hidupku.. telah mengubah segalanya dlm hidup sy ni..alhamdulillah...

sepanjang tahun 2013 ni...banyak perkara da berlaku dlm diri sy ni since januari until now, JULY 13 :)

Rase2nye mcm nk buat timeline jer..blh x??

hihihi..

ok la...

JANUARI~~~

-Last kerja di OCK SETIA ENGINEERING SDN BHD.


FEBRUARI~~~

-Start kerja di new company PRESTIGE CERAMICS SDN BHD (sape2 yg nk bli Mozek area KL or Klang Valley dipersilakn roger sy yer ) hihihi

-Family lelaki jumpe family sy untuk merisik :)

- Da dpt kata putus untuk tarikh kahwin..YAHOOO!!!! hehehe..

MARCH

- start diet..(hik3..nak kawen katekan) consume newproduct

APRIL

- XINGAT LA...

MAY~~

- Alhamdulillah..sah da jadi seorg istri kepada MOHAMAD BUDIMAN!! HEHE...

Rase mcm nk share sikit pic kawen..






ekceli 2013 mengubah hidupku tu aq maksudkan..

tahun ni.. 

dri bujang jadi istri..
dri gemuk 78kg ke 64kg..
dri satu family ke 2 family..
DAN BANYAK LAGI...

ALHAMDULILLAH...

SEMUANYA BERUBAH MENJADI BAIK...

alhamdulillah..sy berjaya turunkan berat badan sebanyak 14kg dlm 2 1/2bln... dri 78KG - 64kg..  


sesape yang nk turunkan berat seperti sy, blh sms/whatsapp/weChat or pm sy 0139050862-najihah.. 

SY SEDIA MEMBANTU SEHINGGA BERJAYA SEPERTI SY 



INSYAALLAH... JOM!! Jgn tunggu lame lagi...

UBAHLAH CARA HIDUP ANDA DENGAN CARA SIHAT 


Monday, January 28

UNIFI & STREAMYX REGISTRATION

ASSALAMUALAIKUM


Ade x sape2 yg berminat nk pasang unifi @ Streamyx sama ada diri sndiri, family, rakan2 or jiran2,leh la just inform sy ea...sy sdia membantu untuk proses pemasangan unifi tu.if nk upgrade dri streamyx ke unifi pon blh..just pilih nk yg mane aje ...sebarang pertyaan, leh la

PAKEJ UNIFI & STREAMYX:





sms/whatsapp/call/pm sy yer..-
0139050862-najihah.. 
0139432691 - BUDIMAN

thankx  :)

Saturday, January 26

FELINNA INCHLOSS


RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT! 
Salam ♥ Sambutan terhadap inchloss Lotion by felinna sgtlah bagus :) and yg penting kenapa semua memilih inchloss? : 

1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angi jek)

2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... Hhe 

3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! Dah berkali2 Felinna reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :) 

4)Produk kami dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.

5) Felinna mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha

6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 so nnt muka pon kurus sendiri lah..

Ok masih byk kelebihan inchloss..
jadi nantikan!


SEKARANG!!!


RM73 SEMENANJUNG/RM83 SABAH & SARAWAK
CALL/MSG/WHATSAPP : 0139050862-NAJIHAH

Felinna : Vitamin C + Pure Collagen

BEST SELLER!! Felinna : Vitamin C + Pure Collagen!


Dengan pengambilan hanya 1 kapsul sehari sudah cukup untuk keperluan harian anda. Sungguh jimat dan memudahkan.

Antara kebaikan VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN adalah:
1. Mencantikkan kulit anda secara semulajadi.
2. Mengurangkan jerawat dan bintik-bintik hitam di muka.
3. Mengurangkan kedutan akibat proses penuaan.
4. Mencegah dari pelbagai penyakit kulit.



Kenapa Vitamin C plus Pure Collagen by Felinna Beauty sangat hebat.. Kerana ianya mengandungi bahan2 yg terbukti berkesan sebagai agen pencerahan,anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,bintik hitam malam membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka sahaja!

INGREDIENTS :
-collagen marine
-extract gluta
-vit c
-extract citrus
USE :
2capsules at night after meal (for saving using 1capsules at night after meal)

BENEFITS :
-help prevent skin problems
-reduce pimples and dark spot
-fairer ur skin naturally
-reduce wrinkles and more

DISTRIBUTED by :
Felinna Marketing

VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN BY FELINNA BEAUTY

Mari kita selidik apa yang ada kat dalam Vitamin C Plus Pure Collagen ni. Apa yang bagusnya..

1. Vitamin C atau nama lainnya Ascorbic Acid (letak nama saintifik agar nampak bijak sikit, wakakaka). Ofkos lah kan. Dah nama dia pun vitamin C. Apa yang bagusnya vitamin C ni semua orang tau. Kepada yang tak tau takpe. Vitamin ada banyak jenis, jangan pening kepala. Ingat C, ingatlah Cantik. You get it?? C=Cantik. Well perempuan memang suka kulit cantik. Sapa suka cantik sila ambil Vitamin C. Beratus produk Vitamin C dalam dunia ni Sepet oi. Yang mana yang terbaik? Yang terbaik banyak. Lebih banyak gram nya, lebih baik lah dia. Dulu spital iolls kerja ada vitamin C 500mg je. Sedih...haha! Punyalah patient kena makan sampai 3 4 kali sehari. Apa nak buat, makan je apa ada. Aku tau korang tak suka sains masa kat sekolah. *aku yang tak suka sebenarnya..haha* Jadi kita ringkaskan, asalkan korang paham. Kebaikkan Vitamin C ni , memperbaiki, merawat dan membantu sel-sel, menghapuskan kulit kusam dan jerawat.

2. Kolagen Marin ataupun kolagen asli. Collagen ni kan dia macam agen antipenuaan tau. Tapi takde la ko muda sepanjang masa. Kiranya dia melambatkan proses penuaan tu. Sebab dia memelihara tulang dan sendi, kuku, rambut, supaya kulit korang lembut dan halus. Punyalah banyak collagen dalam market sekarang ni kan.

3. Glutathione , hoiii nama pelik ni terus tak paham..apa ni apa ni?? haha! Jangan risau. Susah tak payah hapal. Meh aku cite je senang. Gluthathione *ko bayangkan dia orang je okey*, dia ni adalah dalam keluarga amino acid. Dia ni adalah sejenis antioksida yang bertugas mengumpul semua toksik dalam badan engkorang, dan buang toksik tu melalui perkumuhan. You get it?? Sebab itu dia akan mengurangkan kedut-kedut kat muka sekali. mencegah melanin gelap dan pigmentasi.

4. Ekstrak sitrus , yang ni pun antioksida jugak okey. Ko pepaham je la fungsi dia, dia jugak berfungsi mengurangkan risiko kanser kulit, radikal bebas dan sinaran UV, memudarkan parut, bersifat antibiotik. Gittew.

Sesiapa yang dah ambik Vitamin C dan Pure Collagen secara berasingan. Sekarang jangan risau. Semua dalam satu produk.

Kalau nak kulit cantik berseri, tak mampu nak beli produk Adira, ekekeke, boleh la cuba produk Felinna Vitamin C Plus Pure Collagen ini.

1 Kotak 30 kapsul

DOS PENGAMBILAN:
Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

Kalau mampu, makan 2 biji sehari.
Kalau nak cukup sebulan, 1 biji sehari.
Makan ikut kemampuan ya semua.
Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR


SEKARANG!!!

RM85 Semenanjung/ RM95 sABAH & SARAWAK.. FREE POSTAGE

Call/Msg/Whatsapp : 0139050862-Najihah

Friday, January 25

++sETelAh SetahUn MenghIlang++

Assalamualaikum kesemua blogger2 sekalian :)

tah kenape tetibe je rase mcm nk jenguk je blog sy ni...

upe2nya dah stahun da xjamah blog ni...

hehehee...da berkulat upenye....

almaklum...da lame xpegang laptop,pc... tu yg rase xbleh nak update blog ni..

insyaallah...start today, blog ni akan kembali aktif seperti biase :)

nnti kite update esokplak yer..

tata.... 

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Top 10 Members