Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

++Search This Blog++

Wednesday, September 21

RAWATAN MUKA UNTUK YANG MASALAH OR NORMAL...(sure u all nak taw kan)

wahhh!!!! lamenye xberblog!

oppssss...hehee..sory..

 

...lupe nk bagi salam td ;)

anyway...tah nape ari ni cam nak share sikit..sy rase sume org amat memerlukan kot maklumat yg sy nk share ni..especially bagi mereka yg mengahdapi masalah muke seperti jerawat,resdung or etc.... :)

orait..

btw, produk ni sy baru jer jumpe taw..tp nk kate baru sgt tu xde la..tp xde la lame sgt kan..so, kite describe yg baru lagi la k...

sy ni jenis yg mudah bosan ngan produk2 muke nie...mcm2 produk da sy penah try...
CLEAN&CLEAR, FAIR & LOVELY, ALAISYAH, OLAY, & ape tah lagi..da lupe dah..hehehe...tp yg last skali OLAY la..agak lame kot sy bertahan ngan produk tu...tp, lame kelamaan, cam da bosan kan..then ade la salah sorg from my member gune produk ni...produknye MIRACLE MASK iaitu produk dari Langkawi.....

u all penah dengar xsal produk nie???sy xtaw la u all penah dengar or x sal produk ni..tp, sy baru aje mule berjunak2 ngan produk ni..1st takut gak nk try.ye la...takut rosak muke kan..tp, lastly cam tringin je nk try..dengan harapan, ianya berkesan kan..then, sy pon ape lagi..try ler pakai yg member sy punye...malam 1st pakai cam best je..hehee...tp, membe sy ade masalah resdung..1st die pakai katenye gatal2 sgt muke tu..mungkin itu adalah tindak balas dari resdung kot..

tah bile pakai tu, hati sy macam da jatuh hati ngan produk ni..ape lagi, sy pon try ler order..harganya sekotak just RM15 sekotak tp + postage, rm6..so, total die RM21....wooww!!  berbaloi kan harganya..xde la mahal pon..sy pk, kalau ianya berkesan, no hal la...even mahal pon, kite puas ati ka...

tp, produk ni ade set die gak..tu bagi mereka yg having problem sal kulit muke la....tp, cam sy ni, sy just nk tutp liang roma and kurangkn white head muke je..then,sy try pencuci muke die, 99face + miracle mask..harga untuk 99face just rm35..SO, due tu RM50 + post RM6...= RM56..

sy pakai, xsampai seminggu hasilnya amat menggembirakan..cepat skrg ianya menjadi..now, kulit muke sy semakin licin, and white head da xde lagi..so, sy xperlu lagi g wat facial! hehehe...best sgt taw dpt berkenalan ngan produk..sy mmg syorkan bagi sesape yg nak try produk ni..ianya amat berkesan dan menakjubkan!

ok, bagi mereka yg menghadapi masalah jerawat, resdung ianya juga amat berkesan..sy xtipu taw..sbb membe sy da try...da hasilnya amat berpuas hati..now, muke die da semakin ok...jerawat da mule mengecut and kulitnya semakin licin ;)

sebab ape sy percaya ngan produk ni..
sbbnya, ianya 100% bahan semula jadi - terdiri daripada campuran beras, gamat, koko, kulit kayu manis dan lain-lain herba terpilih

Sangat berkesan untuk:-
Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut - dengan syarat kena rajin pakai setiap hari.
Mengecilkan pori-pori kulit muka.
Memudarkan jeragat dan pigmentasi.
Melicinkan dan melembutkan kulit.
Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan.
Menegangkan dan mencerahkan kulit.
Boleh digunakan sebagai lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut, cerah dan licin.

Antara tindak balas yang berlaku jika u all menggunakan Miracle Mask :

1) Kulit muka rasa gatal-gatal
Ini adalah tindakbalas biasa jika u all ada masalah resdung. Teruskan guna macam biasa.

2) Keluar jerawat selepas guna Miracle Mask
Ini adalah tindakbalas jika ada resdung, atau badan terlalu letih, stress dgn kerja, tidur lewat, atau mengalami period. semasa proses detox, jerawat akan keluar kerana itu adalah proses mengeluarkan toksin.

u all tidak perlu risau dan teruskan guna Miracle Mask spt biasa tetapi jgn guna cair seperti bedak sejuk tapi bancuh pekat dan sapu tebal di atas kawasan yg bermasalah spt jerawat, parut dan kawasan muka yg berminyak spt t-zone. Biar semalaman di muka dan basuh muka keesokannya. Gunakan Miracle setiap hari sblm tidur di tempat yg bermasalah shj. Pakai spt mask 2 x seminggu dan juga scrub muka. Elakkan dari scrub di kawasan yg ada jerawat.

Miracle mask, boleh dipakai pada bila-bila masa shj dan boleh digunakan kerap sekiranya kulit anda jenis yg berminyak dan berjerawat .Gunakan ia sebagai keperluan untuk wajah u all tanpa was-was kerana ia sgt sesuai utk semua jenis kulit dan dijamin 100% semulajadi.

ok..untuk 99face plak, ia pon sgt2 sesuai untuk kulit muke u all..

Setelah 1 minggu penggunaan Ninetynine Face + Miracle Mask


Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan, sayur-sayuran, ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi...
rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya...anda pasti jatuh hati...

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-
- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.

so, sy sgt syorkan kat u all semua dengan produk ni...

sy ade gak jual produk ni taw..kalu u all tringin nk try, leyh la msg sy,
014-8045862 NAJIHAH

untuk miracle mask (50GM), untuk kegunaan 1-2 bulan

 1 kotak = RM15 + Pos RM6 = 21
10 kotak = RM 130 @ RM 13 SEKOTAK (FREE POS)
20 kotak = RM 240 @ RM 12 SEKOTAK (FREE POS)
38 kotak keatas = RM10 SEKOTAK (FREE POS)

Untuk 99face all-in-one (50GM)

1 Botol = RM35 + Pos RM6 = RM 41

Sebarang pertanyaan leyh la msg/call di no 014-8045862

belum try belum taw~~
da try pasti berpuas ati..;)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Top 10 Members