Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

++Search This Blog++

Tuesday, August 23

gambar kenangan ketika pergi trip ke bangkok...sweet memories..

ni la bus yg kami naek :)

pic ni time kitrog stay kat golok :)
best nye dapat gak makan colek buah..hehee....kat taman di gOlok..
b4 berangkat ke bangkok, bergambar lu jap di HOTEL TAKSIN 1 DI GOLOK..
Pic ni diambil sewaktu berhenti makan di mane tah..hehehee..tp tempat nye mmg best~~ xclusive gtu..
ni pon amek kat tmpt tu gak..
first time ni maen menda alah nie..hehe
cun xkami???
segar lagi ni..before gerak ke taman buaya..
snap pic ramai2 :)

manja tul die nie..nk kt garu2 die plak..
arrr... look..badak air nye gigi..trakut~~~
ni kat aran..tmpt kat cni murah giler2...xtaw bape kali ganda ngan harga di Malaysia.
time ni sedey...saat nk berpisah ngan sume..sume da nk berangkat pulang ke tmpt masing :(

SWEET MEMORIES IN BANGKOK..
BEST~~!!!!













overnite yg xmenjadi...

assalamualaikum...

hye kwn2..wt pe tu??sure u all ade yg ngan tdo skrg..ade gak yg ngah duk lyn fb kan..hehehe

almaklum la..fb skrg ni sume org ade...

erm.btw, nk cite cikit nie..cikit je pon xpe..hihi,,,.,.

kisahnye mlm nie..konon2 nye nk overnite la..release tyension..hhaaha..
 overnite la sgt..kat kelantan ni mane la ade tmpt best pon nk overnite.hahha.. 

plan asl nk kua jalan2 ngan ala, zati, sera and santi..tp..at last, sume tak jadi..

sbb pe, sbb xtaw nk g mane..haha..tu la pasal.. 

sory, malam ni tdo ler kat KOLEJ DATO; ONN UITM MACHANG..Kikiki...

nyte~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Top 10 Members