Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

++Search This Blog++

Thursday, July 14

Pernah kah cinta anda ditolak? Adakah ia seperti lelaki ini?


Ada seorang lelaki yang berminat dengan seorang perempuan

Lebih dia mahu mengenali perempuan ini, semakin dia merasa tertarik. Dan tarikan itu berkembang menjadi perasaan kepada perempuan ini..

tetapi ada satu masalah..lelaki ni tidak tahu samada perempuan ini berminat padanya atau tidak.

Adakalanya, perempuan ini selalu mengatakan ''saya gembira awak ada disisi saya"," Saya perlukn awak dalam hidup saya" yang semakin membuatkan diri lelaki ini menjadi konfius..

Tetapi lelaki ini perasan bahawa perempuan ini tidak menunjukkan yang dia sedang 'jatuh cinta', tetapi seolah-olah berkawan sahaja.Semakin lelaki ini mengejar, semakin perempuan ini kelihatan cuba untuk lari...

lelaki ini tidak mahu purtus asa. Dia terus berusaha agar perempuan ini sudi menerimanya, die memberikannya hadiah yang mahal-mahal, dia sanggup datang ke rumah perempuan ini semata-mata mahu rapat dengannya dan dia juga sentiasa membuat panggilan kepada perempuan ini.

Pada suatu hari lelaki ini merasakan dia perlu mengambil langkah seterusnya..

Jadi dia melakukan langkah yang berani.Lelaki ini memberitahu perempuan ini tentang perasaannya.

Lelaki ini mengaku yang dia sedang jatuh cinta, dan dia mahukan perempuan ini menjadi kekasihnya

Perempuan ini kelihatan tersentak dan berkata, " Saya tidak mahu merosakkan hubungan persahabatan kita. Saya gembira awak menjadi kawan saya..TETAPI saya memerlukan masa untuk menerima awak".


Adakah ini membawa maksud yang dia tidak mahukan lelaki itu?

Adakah perempuan ini sedang bermain tarik tali?

Adakah perempuan ini benar-benar sedang mempertimbangkan lelaki ini sebagai kekasihnya?


Dan kesudahannya,

Perempuan ini menolak cintanya...

lelaki ini sentiasa membuat panggilan tetapi kini panggilannya tidak berbalas..

Perempuan ini pula sentiasa memberikan alasan sibuk, tidak perasan akan panggilannya.

Akhirnya lelaki ini sibuk merenung nasibnya yang gagal memikat seseorang yang amat diidamkannya

TAMAT

biasa dengar bukan. Mungkin ada di antara kita pernah melaluinya dan mingkin anda adalah salah seorang daripada 'mangsa' cerita dia atas.

Dalam situasi seperti ini, sebenarnya ada jalan penyelesaiannya.

Ia terkandung di dalam satu ilmu atau panduan yang tidak pernah diajarkan secara formal samada di sekolah atau di universiti. ia adalah bagaimana anda membuatkan SESEORANG TERTARIK kepada anda dan jatuh cinta dengan anda.

Anda mungkin memikirkan bahawa membuatkan seseorang tertarik adalah sesuatu 'bakat' yang dipunyai oleh sesetengah orang.

Tidak, anda silap!Anda sebenarnya boleh mempelajarinya!

Ambil masa anda untuk laburkan diri anda ke arah peningkatan kendiri. Pelajarilah bagaimana anda boleh membuatkan sidia tertarik kepada anda di dalam ebook panduan memikat.

Di dalam ebook panduan memikat, anda akan mempelajari pelbagai cara bagaimana anda boleh membuatkan seseorang tertarik kepad anda.Dan ia bukanlah dengan cara anda menipu sidia atau memanipulasikan sidia, tetapi pelajarilah bagaimana cara anda boleh kelihatan hebat dengan kata-kata anda, perbuatan anda, bahasa badan anda untuk membuatkan dia jatuh cinta dengan anda.

Klik disini untuk makluman lanjut >>>> sini

jika seorang perempuan TIDAK TERTARIK kepada anda, seghala usaha anda untuk meyakinkan dia untuk menjadi kekasih anda akan menjadi sia-sia.

ia bukan sahaja sia-sia, bahkan ia akan menajdi lebih teruk. Dia mungkin tidak mahu berkawan langsung dengan anda selepas ini.

oleh itu, jangan luahkan perasaan anda sebelum sampai waktunya. Ciptakan keadaan agar dia tertarik dengan anda terlebih dahulu.

Pelajarinya dengan klik di link ini >>> sini

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Top 10 Members