Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

++Search This Blog++

Saturday, July 9

friendster dah bertukar wajah!!!

assalamualaikum and mornink all!!! :)

hurm...
btw, ari ni nak share sikit ngan u all nie..tah nape la tibe2 pagi nie cm tergerak hati je nk bukak friendster..
adakah anda semua masih ingat lagi akan friendster (FS)..
xkan da lupe kot..dulu b4 munculnya n facebook menjadi kegilaan semua org,friendster la paling femes skali kan..
skit2 friendster, skit2 friendster...
but now, facebook da menjadi buah mulut semua org...
and friendster dah dilupakan kan???

same la macam sy pon...
sy da lame giler kot xbukak FS ni..
then, td try ;er nk tgk mane taw kot2 akaun fs da xde kan?? hehehhe..

tp bile masuk je website fs, tgk2 cm da laen dah..
waaaaa....ape da jadi ni ngan fs nie??
then try ler login....bile da Login,
tgk2 sume da berubah....

kalu dulu, kat tas tu ade la home, profile, message, notification and sebagainye kan??
but now, sume tu da xde lor...yg tinggal hanya games and friends sahaja...
adakah friendster dah bertukar menjadi "gamester"???
waduh2....then sy cari2 lagi..
sume gambar2 yg dalam tu sume da dihapuskan dah..xde xde langsung...
pic profile kite pon da jadi pic avatar dah..

erm....kalu u all ade friendster, try ler tgk u all nyer macam ne :)
k la.....
tu jer..

 ni la wajah baru friendster..

 sumenye da brubah..

dulu, friendster macam ni..but now, da xde dah sume nie....hilang dah...

3 comments:

  1. dah lama buang friendster ni. hohoho.

    ReplyDelete
  2. hehhee...sy xbuang..tp lame xaktif..tgk2 da brubah sudah..huhuhuh

    ReplyDelete
  3. haha sy dah lme x aktifkn my frndstr..hehe

    btw jom komen link entry wani ni.

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Top 10 Members